sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Narskuja


Viikko sitten su tuli kännyköihin mielenkiintoinen viesti. 9 koiras punapäänarskua Muuramessa. Itse istuin tuolloin juuri kotkakojussa eikä lähteminen sieltä tullut edes mieleen. Mika ilmoitti että hänellä olisi ti vapaapäivä joten minäkin päätin pitää sellaisen . Narskut viihtyivät aina vaan paikallaan joten ti aamuna 10.3. suuntasimme kulkumme kohti Muuramea Virran Kallen , Toljanderin Hessun ja Mikan kanssa. Matkan varrelta yritimme jallua Tampereelta maaliskuunpinnaksi minulle, mutta yöpymispuu oli tyhjä. Matkamme jatkui perille ja pienen kuvaussession jälkeen saimme nauttia eliskahvit huoltamolla. Tässä jokunen otos:


Punapäänarsku


Kuvaus paikka oli tietenkin jälleen hankala. Valot vähissä ja etäisyyttä liikaa. Hyviin bongaustapoihin myös kuuluu se ettei lintuja lähestytä liikaa paremman kuvan toivossa. 


Punapäänarsku koiras 9 kplTänä viikonloppuna tuli retkeiltyä hieman Porkkalassa. La aamuna sai olla rauhassa pampskatanilla. Eipä siellä juuri mitään tapahtunut. Jokunen muuttava kiuru, töyhtöhyyppä, uuttukyyhky ja pulmunen. Puolilta päivin menin Saltfjärdenin torniin. sieltä napsahti hiirihaukka vuodarilistalle. Vielä kotiimatkalta Nurmijärveltä tuli haettu tundra- ja lyhytnokkahanhi vuodenpinnaksi ja paikalla oli myös pajusirkku koiras. Tästä on hyvä jatkaa...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti