maanantai 31. maaliskuuta 2014

Mukava päivä Helsingissä


Menneenä viikonloppuna teimme retken Helsingin suuntaan Mikan kanssa. Aloitimme käymällä aamulla vuosaaren kallvikin rannassa. Paikalla ei ollut kuin joitakin alleja ja haahkoja ym. Sieltä suuntasimme Viikkiin jossa vietimmekin jonkin aikaa. Pellolla olleita hanhia imeteltyämme sirryimme Hakalan torniin ja hieman ennen kun sinne pääsimme tuli tietoon , että sieltä näkyy kaulushaikara. Sen ehdimme nähdä hienosti, samoin paikalla olleet punasotkan ja tyllit. Pelloilta etsimme kuumeisesti jotain kivaa, mutta ei osunut kiikareihin mitään erikoista. Kylläkin kuvattavaa oli jonkin verran. Tässä joitain otoksia Viikistä.


Västäräkkejä oli pellolla jo 15 Kanadanhanhia oli useitaKiuruja oli pelloilla paljon
Samoin töyhtöhyyppiä. Hyyppä on värikäs lintu.

Viikistä siirryimme Finnån lammikolle. Sinne oli jo saapuneet naurulokit, punasotkia, nokikanoja, harmaasorsia ja liejukanoja. Liejukanoista onnistuimme löytämään yhden. Naurulokeilla on hyvä harjoitella lentävien lintujen kuvaamista
Harmaasorsa on yleistymään päin eteläsuomessa. Tässä koiras

Finnålta siirryimme Laajalahdelle ottamaan pinnat silkkiuikusta ja taivaanvuohesta. Sieltä kotiin väsyneenä pitkästä päivästä ulkona. Kivaa on kuvailla kun on valoa..
Ensikertaan mooroo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti