sunnuntai 21. joulukuuta 2014

5 - 8.12 UTÖ


Seuraavana viikonloppuna oli vuorossa reissu Utön kivelle Vuorisen Karin, Teivosen Mikan ja Virtasen Iston kanssa. Päätimme aloittaa Karin kanssa retkemme Nakkilan kautta sillä aikaa kun Mika istui paikallisen rautakaupan tiskin takana. Ei sitä varmasti harmita.. No pienen reippailun jälkeen lintu vihdoin löytyi istumassa paikallisen kanalan takana koivussa. Taas niin kaukana ettei kuvaamiseen mitään mahdollisuutta. No vuodenpinna silti. sieltä suunnistimme kohti Kaarinaa missä katsoimme myöhäisen västäräkin. 


Joulukuinen västäräkki.

Kaarinasta siirryimme Kaupan kautta Nauvoon jossa Seolle kahville ja siitä Pärnäsiin Eivoriin. 
Illalla olimme perillä ja iltapalan jälkeen nukkumaan. Aamu alkoi harmaasti sateisena. Silti staijille ja kiertämään saarta. Koulun rannasta löytyi peukaloinen :
Peukaloinen


Seuraavana päivänä oli taas edessä staijia ja komppausta. Saareen vein kuvaajille tuliaisiksi pihlajanmarjoja. Vein ne Tenovuon Jorman pihavarastoon ja käytin tilaisuuden hyväkseni kuvaamalla Jorman pihalla olevaa punarintaa.


Punarinta

Koska Mikaa jäi harmittamaan edellinen käpyily isohaarahaukan kanssa, päätti hän poistua saaresta päivää aikaisemmin kun me muut. No onneksi mika sai myös sen hoidettua. Me muut komppasimme vielä maanantain saarta ympäri löytämättä kuitenkaan mitään ihmeellistä. Päivän kuvaksi valitsin nuoren kyhmyjoutsenen.


Kyhmyjoutsen.

Kamerakin näytti toimivan kohtalaisen hyvin  sigman 300 mm kanssa joten pakko jatkaa sen kanssa.. Illalla kotiin ja kohti uusia seikkailuja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti