maanantai 22. syyskuuta 2014

Punapäälepinkäinen ym. retkeilyä


Ma 15.9. olin korjaamassa autoa iltapäivästä kun kännykkään tuli mielenkiintoinen viesti. Punapäälepinkäinen Helsinki , Vuosaari. Nopea soitto Mikalle joka pääsi töistä kuudelta.    Mennäänkö ? Vastaus oli selvä , tottakai mennään. Ei muuta kun nopeasti liikenteeseen koska valoisaa aikaa ei paljoa ole jäljellä. Piinavan pitkän ajomatkan jälkeen ehdittiin hyvin paikalle. Siellä olikin n. 20 bongaria jo paikalla. Linnun näimme hienosti , mutta oli aivan liian kaukana mun kuvaus optiikalle. Eräs Salolainen harrastaja golleega Jone sai tästä 3000. kuukausipinnan. Vielä kerran onnittelut.


Jos oikein paljon käyttää mielikuvitusta , voi luulla näkevänsä kuvan keskellä nuoren punapäälepinkäisen. ;) lisää millejä ja heti!


Parina iltapäivänä olemme käyneet komppaamassa alueemme peltoja rarikirvisen toivossa, mutta kuvia on saanut lähinnä sinisuohaukoista. laitan tähän pari otosta Tässä kuvassa nuori sinisuohaukka Vihdistä Kirjavalta  ja......tässä vanha naaras sinisuohaukka Vanjärveltä


Tässä vielä pajulintu Vihdin Kirjavalta. Alkaa olemaan viimeisiä syksyn viivyttelijöitä. Tiltaltit ovat jo paljon yleisempiä tällä hetkellä.

Matka jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti