sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kotipihan väriloistetta


Kuluneen viikonlopun olen ollut pääasiassa kotona la aamun tornientaistoa lukuunottamatta.. Avioliittomme Hennan kanssa täytti tänään 18v, eli se on nyt täysi-ikäinen. Sitähän piti hieman juhlistaa ja siksi kotona oli kaikenlaista laittamista. Ystäviemme avustuksella saimme ruokailuhuoneen ikkunankin pestyä ja oli pakko hieman kokeiilla ruokinnan kuvaamista sisältä käsin. Monet sanovat ettei meidän kotoiset lintumme ole värikkäitä, mutta se ei kyllä pidä paikkaansa. tässä muutama esimerkki.Peippo koiraalla on väriä nin paljon, että sitä luullaan punatulkuksi..Vihervarpus koiraan väri on suorastaan häikäisevä.
Viherpeipolla on myös kauniita vihreän ja keltaisen sävyjä.
Punatulkku on myös itsensä värinen.
Puinarinta on kaunis lintu


Pienin taisemme kuusitiainen ei koreile väreillä, mutta hyvin sekin poseeraa.


Eilen lauantaina oli siis myös tornientaisto , missä olin joukkueemme mukana. Lajisummalla 73 emme ihan mahtuneet 100 parhaan joukkoon, mutta mukava laji oli naaraspukuinen arosuohaukka joka ohitti tornimme.
Tärkeintä on osallistuminen ja vieraille harrastuksen tutustustuttaminen. Vierailijoita kävi tornissa 3. laitan vielä jonkun kuvan tornista kuvattuna.Ruskosuohaukka naaras etsi pesäpaikkaa pyhäjärven kaislikosta.

Ensikertaan moron...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti